De winkel

Onze speciaalzaak in Meppel is dé winkel voor de professionele doe-het-zelver. Wij verkopen al uw benodigdheden voor wandafwerking, schilder- en kitwerk. Met meer dan 150 staalboeken is het de ideale showroom. U vindt in onze winkel onder andere behang, muurverf, plafondlijsten en ornamenten. Met de mengmachines creëren wij iedere gewenste kleur voor u. En natuurlijk geven onze medewerkers u persoonlijk advies.

Wandafwerking

Onze speciaalzaak is een ideale showroom voor u. Van de meeste wandafwerking hebben we de staalboeken in huis. U vindt bij ons merken als Arte, Eijffinger, Hooked on walls, Intervos, Dutch en nog vele andere.

Onze medewerkers zijn specialisten die u met zorg advies geven over behang, wandweefsel en glasvlies. Ook digitale print is mogelijk. Uw mooiste foto verwerken wij tot een wandbreed behang.

Of u nou muurverf in glans, zijdeglans of krijtverf zoekt: wij hebben veel artikelen op voorraad. En hebben we het niet, dan maken wij met onze mengmachines elke gewenste kleur.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Kom eens bij ons langs in de winkel, of bel of mail ons. Wij helpen u graag verder.