Onze diensten

Groot onderhoud (inclusief repair care en dry-flex houtreparatie)

Binnen- en buitenschilderwerk

Wandafwerking

Betonrenovatie

Metaalconservering

Kitwerk

Schilderwerk: binnen én buiten

Binnenwerk kent u als verfraaien: u kunt kleur geven aan uw woning zoals u dat wilt. De kwaliteit van het binnenwerk heeft ook invloed op de conditie van het buitenschilderwerk.

Beschadigde kozijnen of niet goed afgekit glas geven condensvocht de kans het hout aan te tasten. Met als resultaat: een bladderende verflaag. Wij hebben de kennis en vakmanschap in huis: bij ons gaan verfraaien en bescherming samen.

Voor het buitenwerk geld natuurlijk dat u uw kostbaar bezit wilt beschermen en in de beste conditie wilt houden. Daar zijn we goed in.

In overleg met u maken we een offerte die past bij uw vastgoed. Elke woning en elk gebouw heeft zijn eigen conditie. Dit wordt mede bepaald door de weersinvloeden. Inpandige kozijnen hebben minder onderhoud nodig dan de voorzijde van de boeilijsten. Zo maken we schilderwerk op maat van uw pand.

Periodeschema
Uiteraard is dit te vertalen naar een periodeschema, zodat u weet waar u aan toe bent. Periodeschema’s passen we vaak toe bij overheidsgebouwen en verenigingen van eigenaren. Als het verfbestek op maat gemaakt is van uw gebouw, kunnen wij daar een prijs per jaar voor opstellen zodat het onderhoudsbudget geen verrassingen kent.

Wordt er verhuisd of zijn er mutaties, dan kunnen we snel een afspraak maken. De bewoner staat centraal. Binnen 24 uur kunnen wij starten met klein schilderwerk.

Onze schilderprojecten

Groot onderhoud

Groot onderhoud is vaak een combinatie van delen vervangen en reparatiewerk.

Wij maken gebruik van dry-flex, een snelle reparatiepasta voor permanente houtreparatie. Met dry-flex zijn de mogelijkheden van reparatie enorm toegenomen: zelfs een groot houtdeel kan vervangen worden door dry-flex. Een ander voordeel is dat er geen wachturen of levertijden zijn tot een timmerman het hout vervangen heeft.

Natuurlijk zullen renovatie’s vaak een samenwerking zijn van aannemer en schilder. Maar wij hebben de mogelijkheid in huis om alles in één hand te houden.

Tijdens de schilderbeurt vervangen wij vaak de traditionele glaslat op de onderdorpel voor de neuslat. Een neuslat heeft als groot voordeel dat de hele onderdorpel beschermd wordt. Daardoor komt u geen vochtinsluip of roestende spijkers meer tegen, waardoor u minder vaak hoeft te schilderen.

Uw schilderwerk krijgt een veel langere levensduur.

Kitwerk

Het afkitten van glas, het probleem van lekkende badkamers of inwatering: wij lossen het voor u op en maken het weer waterdicht voor u. Onze kit-ervaring:

  • Badkamer
  • Keukenblad
  • Isolatieglas
  • Dilatatievoegen
  • Tegelvloeren
  • Wanden

 

Door de jaren heen hebben wij veel voegen afgekit. Daardoor weten wij welke kit voor welk oppervlak geschikt is en welke voorbehandeling nodig is.

Betonrenovatie

Zonder beton zou Nederland er heel anders uit zien. Het is een mooi en sterk bouwmateriaal. Maar beton kent ook betonrot. En blootgesteld bewapeningsstaal gaat corroderen en tast snel de kracht van het beton aan.

Wij kunnen beide problemen aanpakken. In combinatie met een goed technisch advies gaan we deze problemen te lijf.

Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur van het beton. Dit combineren met een 2-componenten afwerking in kleur geeft een sterk en fraai eindresultaat.

Metaalconservering

Een ketting is zo sterk als… de zwakste schakel. Ons klimaat zorgt ervoor dat metaal degelijk beschermd moet worden. Corrosie ligt op de loer. Of het nu de oosterscheldekering is of kolommen bij uw woning: verf beschermt.

Een goed verfsysteem – indien mogelijk in 2-componenten – beschermt en verfraait uw metaal. Wij behandelen metaal met kwast, roller of airles spuitapplicatie.